Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

Az Althann Vendégház és Konferencia Központ bemutatása:

 

A Vendégház egyházi fenntartású intézmény, amely 2011 óta üzemel és az évek előre haladtával egyre bővült, mind férőhely számban, mind vendégkörben.

Első sorban egyházi csoportok lelkigyakorlatának helyszínéül szolgál.  Egyházi vendégeink mellett, nyitottunk a világi vendégek felé, így ma már belföldi és külföldi kiránduló csoportoknak, céges konferenciáknak, családi rendezvényeknek is helyszínt adunk.  A Vendégház 25 szobával, 62 férőhellyel rendelkezik, két konferencia teremmel, főzőkonyhával és étkezővel, kápolnával, borospincével valamint egy 15-17 gépjármű parkolására alkalmas zárt, kamerával megfigyelt, vendégeink részére ingyenes parkolóval.

 

A Vendégház Vác belvárosában, frekventált helyen helyezkedik el, ahonnan gyalogosan minden váci látványosság könnyen és gyorsan megközelíthető.  A szomszédban a Püspöki Palota és a váci Székesegyház található. Egy utcányira helyezkedünk el a Dunakanyar szívének legszebb kerékpár útjától, ezért Vendégházunk kerékpár kölcsönzési lehetőséget is tud biztosítani.

 

Vendégházunkat 7 fővel üzemeltetjük, az év minden napján. A dolgozók nagy szakértelemmel és odaadással végzik munkájukat, amely meghozta gyümölcsét, hiszen egyre több visszajáró csoporttal rendelkezünk, de szeretnénk, hogy még több ember ismerje meg ezt a csodálatos Dunakanyart.

 

 

 

Sok szeretettel várjuk Önt is Vendégházunkba!

Dr. Bozsó Zoltánné
Igazgató