Rólunk írták

Rólunk írták

Kedves Éva ,kedves segítők!

Immár másodszor élvezhettük a vendégszeretetüket, most már olyan volt,mintha hazajöttünk volna.Nagyon köszönöm a támogató hozzáállását és a türelmet,kedvességet.

Nagyon örülök,hogy úgy indulhatunk haza,hogy már megvan a következő időpont,amikor visszatérünk!

Hálás szeretettel

V.né Hajnalka

2021.07.03-05.

 

Kedves Nagyné Pádár Éva és Munkatársi Csapata!

Sok szeretettel gratulálok a Lelkigyakorlatos Ház  felújítási munkálatok elvégzéséhez és néhány jól megfogalmazott álmotok-kérésetek beteljesedéséhez!

Kedves Éva és Mindenki!

Isten neve legyen áldott,hogy megsegített Benneteket az elmúlt nehéz hónapokban.Áldja és őrizze meg a Mindenható Jó Isten a Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Házat minden dolgozójával és mindazokkal, akik lelki felüdülést ,épülést és táplálékot keresnek itt Veletek és Házatokban.

Vendégértékelés:

Személyzet 10/10

Tisztaság 10/10

Ár/érték arány: 10/10

Kényelem( szoba) :10/10

Szolgáltatások: 10/10

Elhelyezkedés:10/10

“Gyönyörű helyen van a szállás, tiszta ,rendezett,kényelmes.Mindennel meg voltunk elégedve !Nagyon rugalmasak,1 óra után hagytuk el  a szobát, amit külön köszönünk”

“Nagyon szép az épület és a környezete,jó volt sétálni,beszélgetni itt.”

“Nagyon kényelmes volt az ágy”

“A borsóleves rendkívül finom volt,nagyszerű,hogy lehetett kávét venni a recepción.Az alkalmazottak rendkívül kedvesek voltak”

“Fantasztikusan ápolt,gyönyörűen tartott .Igazi felüdülés volt testnek és léleknek.”

“Világi rendezvénynek kerestünk helyszínt, és ezért először óvatosan érdeklődtem, hogy elfogad-e minket a Lelkigyakorlatos Ház. Nagyon köszönjük, hogy itt lehettünk!
Jó volt látni, ahogy a hely szelleme megérintette a nem vallásos résztvevőket is.
A szobák kifogástalanul tiszták voltak, az étel finom és bőséges. Kívánságainkat maradéktalanul teljesítették. A munkatársak rugalmasan megoldották a váratlanul fellépő rendkívüli helyzetet is, nevezetesen, hogy jóval többen ebédeltünk, mint előzetesen terveztük.
Szakmai rendezvényen voltunk, de a körülmények miatt beillett nyaralásnak is.
Nagyon szívesen jövünk máskor is!
Köszönjük szépen, hogy itt lehettünk!”

“Valóban kegyhely. Olyan terület, ahol van hely a kegyelemnek. Áldott kegyhely. Itt tapasztaltam meg életemben elôször Isten áldó kezének simogató és oltalmazó szeretetét. Legyenek áldottak azok a személyek, akik közvetítették számomra a kegyelmet”

“Hálát adok Istennek és a Szűzanyának, hogy elvezetett ide. A környezet nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az ember itt igazán el tudjon mélyülni és találkozzon a Teremtôvel!”

“Varázslatos napokat töltöttem el itt csodálatos csoporttársaim és vezetôim társaságában. E hangulatot meghatározta a hely szelleme és az itt élô emberek ôszintesége, tisztasága, szeretete, segítôkészsége. Hálás vagyok az Úrnak, hogy ez megadatott nekem!”

“Rend, tisztaság, kedvesség, béke szigete fogadja az ideérkezôt! Munkára, pihenésre, feltöltôdésre egyaránt alkalmas, szép és jó hely!”

“Sallangmentes, az éppen szükséges szint megtalálása a legnagyobb élményem.”

“Nagyon hasznos, színvonalas a programjuk, Isten segítse továbbra is munkájuk!”

“Jól szervezett, nagyszerű elôadók. Tartalmas idôkeret, pontos nyomonkövetése az idôintervallumnak.”

“Nagyon meg voltam elégedve, soha nem kívánok magamnak ennél kedvesebb kiszolgálást, viselkedést, ellátást. Isten fizesse meg Mindannyiuknak!”

“Az egész házban érezhetô Isten szeretete és ebben a szellemben igazán jól érezheti magát mindenki.”

“Kedves Testvérek, Megköszönöm kedvességeteket és az odaadó munkátokat.”

“Külön köszönet a személyzet kedvességéért. Az emlékezetes lelkigyakorlhoz ez is hozzájárult. Imádkozom értük.”

“Köszönjük ezt a pár felhôtlen napot. Örülök, hogy megismertem ezt a Kegytemplomot. Szűzanya segítse a Ház dolgozóit továbbra is.”

“A Lelkigyakorlatos Ház munkatársainak köszönhetôen családtagnak érezte itt magát az ember.”

“Nagyon jól éreztem magamat. Nyugalom, béke és szeretet fogadott.”

“Úgy éreztük magunkat, mint amikor Isten a tenyerén hordoz.”

“Köszönöm szépen, hogy szolgáltak nekünk, Isten áldja meg Önöket!”

“Köszönök minden kedvességeteket,teljesen feüdültem nem csak lelkileg hanem testileg is.”

“Nagyon élveztük a Lelkigyakorlatos Ház vendégszeretetét. Elôször, de reméljük, nem utoljára. Az itt kapott lelki/szellemi táplálékon felüel nem felejtjük, s ismerôseinknek örömmel újságoljuk az ízléses terítést, a kiadós reggelit s a gonddal elékészített ízletes ételt. Ezt tette teljessé az a szeretetteljes és udvarias légkör, amely egyébként az egész házat betölti és jellemzi.”